top of page

BIOGRAFI

“Hope har den typen x-faktor som skiller de gode fra de enda bedre. Hun synger aldeles nydelig og har et imponerende register og en utrolig finstemt dynamikk.” Stavanger Aftenblad om “Fredelig Jul”

Stavanger-baserte, Inger Lise Hope, har siden hun var liten vært å se på utallige scener og smeltet mange hjerter med sin klokkeklare stemme og formidlingsevne.
Som sanger er hun svært allsidig, og selv om musikal er det som står hjertet nærmest, liker hun å jobbe innenfor ulike sjangrer og stilarter.


I alt fra små og store firma-eventer, dinnershow og musikaler til de viktige og nære oppdragene som begravelse, konfirmasjon og bryllup har man kunnet nyte denne mektige stemmen.
Hennes navn ble gjerne ekstra godt kjent etter vinteren 2015 da hun spilte hovedrollen som skjønnheten ”Belle” i Disney-musikalen «Skjønnheten & Udyret» i Sandnes kulturhus.


Hun er aktuell med egen musikk både som soloartist og sammen med sin mann under bandnavnet "Davidsen/Hope".

I 2019 startet hun også sitt eget «Starlight Dinnershow». Der fungerer hun både som produsent, regissør og artist. Og hvem har vel ikke hørt om hennes fantastiske julekonserter «Fredelig Jul»?!

 

Inger Lises musikalske bredde er stor og hun er stadig ønsket på scenen. Hun har blant annet blitt leid inn som solist for Stavanger Symfoniorkester og var å se i hovedrollen som Maria i "Sound of Music" i Sandnes Kulturhus våren 2023.

"Hope har ikke oppholdt seg mange sekundene på scenen og levert så mange sangstrofer før det blir helt tydelig at hun er et utsøkt valg i hovedrollen."
Rogalands Avis om "Skjønnheten & Udyret"

bottom of page